Archive for October 21st, 2008

Yo!~

October 21, 2008

Salam.

Haaa… salam sejahtera selamat datang kat blog aku ni. Buat masa ni tak banyak lah aku nak cakap atau cerita lagi tapi aku rasa dalam beberapa hari akan mendatang, mesti bersepah idea apa yang aku nak sumbat dalam blog aku ni. Nama blog aku ni pun aku belum decide lagi. Pasal motto “Mulakan langkah pertama… dengan berundur ke belakang” tu, aku dapat secara spontan je. Bagi aku, maksudnya “Sebelum kita maju ke depan untuk bersaing, jadikan sejarah lepas sebagai panduan dan iktibar”. Macam ok gak tapi tengok keadaan dulu. Mana tahu balik rumah nanti aku dapat idea lain yang lagi baik dan sesuai dengan aku. Pelan-pelan dulu ekk…. 😛

Calo~

Advertisements