Apahal?!

Salam.

Semalam lepas habis kelas Capoeira, EBC team ada Capoeira presentation di One Utama. Ini untuk acara Salsa Cruise anjuran Havana Estudio. Tapi bila aku balik je malam semalam, kepala otak aku jadi tak tenteram. Mental aku jadi serabut. Bengang pun ada. Tapi semarah-marah aku, aku tetap pendam je. Simpan je.

Aku tahu lah aku ni siapa. Tapi jangan lah sampai aku kena macam ni selalu! Orang gila pun silap-silap boleh sembuh kalau selalu mengadap situasi macam ni, inikan aku yang normal. Boleh jadi bengap. Sigh.. Entah lah..😦 Lama-lama fikir memang sakit jiwa jadinya jadi pendekkan cerita, what the F? oh ok. Go on. I don’t give a damn care anymore! It’s your world and I know my world totally different for you to interfere

Calo~

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: