Blog Stats

Salam.

Pagi tadi aku bukak admin page wordpress, aku tengok layout dia dah bertukar. Nampak cantik gak, dan kemas. Tapi aku kena biasakan diri lah dengan layout baru mereka.😀 Lepas tu aku ternampak satu section yang aku tak pernah tengok lagi – Statistic. Bawah tu pulak section yang aku tak terfikir akan ada di sini – Top Searches. Terkejut aku tengok resultnya.😀 hahaha.. Gila betul. Korang ingat blog aku ni aku nak letak porno ke? Ngok betul mentaliti korang. harharhar… 

Calo~

Stats1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: