Cuti Lagi

Salam.

Salam bercuti buat semua. haha..๐Ÿ˜€ Sekarang aku sedang lepak-lepak di gerai depan rumah sambil buat research untuk logo syarikat yang aku kena cipta ni. Mijie lak demam parak, sampai kena mc hari ni. hahaha.. Aku bercuti lagi, Selasa depan baru masuk dan Rabu pulak kena pindah-pindah barang, kena pindah pejabat ke tempat baru. huhu..

Kelmarin Nakama Studio buat outing sekali lagi pergi One Utama. Pojan, Mijie, Miza dan seorang lagi Iqbal baru nak tengok cerita Bolt sedangkan aku dah tengok sebelum ni. Tapi sebab cerita Bolt best, aku tak ralat pun nak tengok kali kedua. ^_^ Memang seronok lah layan sekali lagi. Puas hati. Lepas ni aku nak beli dvd dia pulak (sejak bila aku rajin beli dvd cerita ni?๐Ÿ˜› haha..)

Eh, semalam pulak nasib baik sempat aku pergi rumah Soldado sebelum Parabolica balik ke Penang. Aku datang sebab nak bagi Xmas gift je kat mereka. Aku harap mereka suka dengan hadiah tu๐Ÿ™‚ Malam ni mula semula kelas Capoeira selepas lama ‘berehat’. Dan aku ada firasat yang malam ni mungkin aku kena take-down atau kena babau ramai-ramai๐Ÿ˜ฎ hahaha… Bersedia lah wahai Kamalkhalid!

Calo~

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: