Hari Pertama 2009

Salam.

Semalam aku keluar melepak di nun jauh di belakang The Curve, pergi apartment Moleka. Cadangan asal antara aku, Moleka, Salario, Fadinha, Mousy (yang taknak ikut) dan Cacau nak pergi apartment Moleka untuk tonton dvd, berenang-renang di kolam renang lepas tu, kemudian keluar lunch dan terus ke condo kakak Miau pulak, ada surprise party untuk Miau. Akhirnya yang jadi datang berenang-renang hanya aku, Salario dan Moleka.😀 haha.. Ok lah.

Lepas tu kami bertiga pergi ambil Cacau di rumah, keluar lepak cadang di Midvalley tapi patah balik sebab stuck di traffic jam belakang The Gardens. Hartamas Shopping Centre jadi sasaran baru. Jalan-jalan window shopping, pergi lepak minum lepas tu terus ke Putramas Condo yang 10 minit je jaraknya.

Miau masa sampai macam biasa lah terkejut😛 haha.. Kami jerit “Surprise!!” dari dalam lounge yang gelap. haha.. Event ni pun untuk belated birthday party Miau dan menyambut kepulangannya dari Jepun sehari sebelum tu. Lepas tu kami ber-Capoeira. Miau dengan pakai skirt pun sempat join acara tendang-tendang tu. Event habis pukul 10.30 malam selepas encik sekuriti datang tegur dan ‘halau’..😛 kekeke..

Demikian lah ceritanya hari pertama 2009. Selamat datang 2009.

Calo~

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: