Apa Yang Anda Nampak?

Salam.

Agak lama jugak lah aku tak kemaskini blog. Dengan beban tugas di pejabat, kemudian dengan EBC Capoeira batizado yang dah dekat, tambah lagi dengan rezeki freelance job yang bertambah-ganda, dan lagi pulak ada beberapa kes dan hal baru-baru ni yang langsung menggenapkan aku sebulan tidur pukul 2-3 pagi. Jadi sempena ‘kembalinya’ aku online ni (walaupun tak tahu bila lagi nak kemaskini), aku nak anda semua tatap gambar bawah ni dan komen apa yang anda semua nampak?😛 kekekekeke..

Calo~

wahlahwey

Tags: , , ,

One Response to “Apa Yang Anda Nampak?”

  1. hisham freno Says:

    aku nampak wanita tanpa kepala..
    betol tak..?
    seram2..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: