Para Bens!

Salam.

Capoeira Festival : Pada 20-22 Februari lepas, Escola Brasileira de Capoeira Malaysia (EBC) baru sahaja mengadakan Capoeira Festival yang mana turut dihadiri rakan-rakan dari Philippines. Festival yang berlangsung selama 3 hari ini turut dimeriahkan dengan kehadiran pengasas EBC iaitu Mestre Oscar (Brazil), dan turut hadir Mestre Pano (Brazil), Professor Fantasma (Philippines), Professor Sapo dan Professor Parabolica (Grupo Senzala Penang). Terima kasih juga pada kami punya cikgu – Formado Soldado 😀 hehehe..

Antara lokasi yang menjadi tumpuan acara ialah Capoeira workshop di Dewan Tun Razak Cheras pada hari pertama, Qba Latin Bar, Westin Hotel KL untuk Brazilian Night pada hari kedua, dan Capoeira Batizado pada hari ketiga di SohoKL, Mount Kiara. Ramai juga yang naik cordao (cord belt level).  Tahniah buat semua tetapi jangan lupa tanggungjawab yang terbaru ini. Aku level berapa? Rahsia 😛 hehehe..

Tahniah juga buat ayahanda aku yang sambut hari jadi 27 Februari lepas. Semoga sihat dan sejahtera selalu macam biasa. 🙂 Amin.

Calo~

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: