Putus Hubungan

Salam.

Jangan salah sangka dengan tajuk di atas tu😛 hehehe…. Jumaat lepas aku nak update blog dari rumah, tapi wifi connection pulak takde. Sabtu aku sampi rumah 2.30 pagi terus tidur. Letih sangat. Ahad semalam lepas habis latihan Capoeira, lepak-lepak makan minum, balik rumah pukul 8, wifi connection pun takde lagi. Sigh~

Sekarang di pejabat, malas nak kacau waktu bekerja aku. Malam nanti lah apa-apa hal.., itu pun kalau wifi connection ada.

Calo~

One Response to “Putus Hubungan”

  1. SHAHRUL Says:

    nak tanya,awak blajar capoera ker…leh tau blajar kat mana..saya interested nak blajar tentang capoera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: