Rock Climbing

Salam.

Sabtu lepas aku join lagi satu aktiviti dengan kawan-kawan lain dari EBC.

Aktiviti ini pun kali pertama aku buat iaitu rock climbing (sebelum ni cuma wall climbing je). Bertempat di (belakang) Batu Caves, yang ada sama – Mousy, Elf, Careta, Fadinha, Agas dengan lagi dua kawan dari MMU yang memang dari kelab memanjat turut serta. Kelengkapan memanjat pun dibawa dari kelab MMU gak :p hehehe… Salario dan Soldado pun patut datang sekali tapi motor rosak dan mereka ada di Shah Alam, tak boleh datang sebab hujan turun dengan asyiknya di sana.

Masa aku cuba tu, ada 4 route berlainan yang kami buat. Tapi Elf cakap, kat situ senang lagi kalau banding dengan yang mereka pergi minggu sebelum tu di satu lagi lokasi berhampiran. Apa-apa pun, aku pun berjaya panjat sampai separuh dari ketinggian batu kapur tu. haha.. Sekarang dah mula rasa nak pergi sekali lagi, tapi sabar-sabar lah dulu. Badan pun sengal-sengal lagi. :p kekekeke..

Lepas tu petang balik terus ke Cyberia, lepak di rumah Elf, jumpa Soldado, Salario dengan Raiz pun dah sampai, sambung aktiviti di swimming pool pulak. =) hahaha.. Dah letih lumba lari dalam air, balik rumah Elf semula, makan pizza sambil gossip (girls only), main internet dan tonton dvd cerita sampai lebam.

Keesokkannya hari Ahad, pergi latihan Capoeira pulak petang. Steady lah KK. :p hahaha.. memang sengal badan dah ni di pejabat.

Calo~

Tags: , , , ,

2 Responses to “Rock Climbing”

  1. fadzil Says:

    horror gila…hahaha…kalau time ujan tobat aku tak pegi

  2. Trans Bagwell Says:

    haha.. time climb tu mmg kejap ujan kejap cerah..🙂 tp ape ade hal… slumber jee… time lewat ptg otw ke cyber terus hujan lebat.. =) sib baik ngam2 sempat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: