Mabuyai

Salam.

Minggu lepas aku berkesempatan menjenguk pameran / promosi Go Online (entah apa nama kempen lupa dah aku :p hehehe..) oleh jabatan-jabatan kerajaan, di KL Sentral. Ada lah yang sertai kempen seperti dari KWSP, PTPTN, JPA, dan lain-lain. Siap boleh main PS2 game bola sepak lagi tu…😮 hehehe..

Ok, kempen tu bagus lah, aku taknak komen apa-apa. Tapi yang aku nak cerita satu je – laman web yang mereka promosikan. Siap buat baju lagi untuk promosi tu. Aku ingatkan bagus lah mengejar kemajuan teknologi tetapi macam di standard yang sama jugak.

Selepas 3 hari berlalu aku mencuba layari www.malaysia.gov.my, aku masih tak boleh masuk laman web tu. Kenapa? Belum buat lagi atau masalah teknikal?

Calo~

Tags: , ,

One Response to “Mabuyai”

  1. riz Says:

    Malaysia sungguh “error”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: