Here He Comes!

Salam.

Lama gile aku tak update blog aku nih. huhuhu…. Kesibukan dengan pelbagai kerja di tempat baru menyebabkan aku tiada masa lebih ‘untuk dicuri 5 minit’ update blog :p hehehe.. Keje didahulukan, pencapaian diutamakan (porah!)

Ohye, lagipun sekarang aku sedang kemaskini sedikit demi sedikit laman web aku. InsyaAllah aku nak buat blog sendiri dalam domain aku tu jugak – www.kamalklique.com ^_^ hehehe… Promote beb.., promote….

Baik lah. Sudah beberapa hari aku tidur pukul 3 pagi. Ulser lagi, dapat migraine pulak tu. Mengantuk nih. Silap-silap nanti mental error lak =) hahaha… Harap-harap tak kena lah.

Btw, Disember sudah sampai T_T huhuhuhu…~ Selamat datang wahai Disember.

Calo~

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: