Archive for the ‘My Words’ Category

Selesai Sudah

December 30, 2009

Salam.

♫ Akhirnya sudah sempurna… Gerakkan Hati… ♪ Hati gerakkan… Pandanglah aku.. aku lah dia.. ♩

Ehh ternyanyi lah pula. Sebenarnya apa yang sudah sempurna dan selesai itu ialah majlis perkahwinan MNM. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

(more…)

Past FIFA World Player Of The Year Winners

December 24, 2009

Winners of the FIFA World Player of the Year award since it was introduced in 1991:

1991 – Lothar Matthaeus (Germany)

1992 – Marco van Basten (Netherlands)

1993 – Roberto Baggio (Italy)

1994 – Romario (Brazil)

1995 – George Weah (Liberia)

1996 – Ronaldo (Brazil)

1997 – Ronaldo

1998 – Zinedine Zidane (France)

1999 – Rivaldo (Brazil)

2000 – Zidane

2001 – Luis Figo (Portugal)

2002 – Ronaldo

2003 – Zidane

2004 – Ronaldinho (Brazil)

2005 – Ronaldinho

2006 – Fabio Cannavaro (Italy)

2007 – Kaka (Brazil)

2008 – Cristiano Ronaldo (Portugal)

2009 – Lionel Messi (Argentina)

Reuters

Source : Yahoo! Sports.

Don’t Mess With Messi

December 22, 2009

Salam.

Tahniah buat Lionel Messi (Barcelona / Argentina) yang baru sahaja memenangi anugerah FIFA World Player of the Year semalam.

Aku pun tumpang berbangga sebagai peminat Barcelona (untuk La Liga ekk..). Berikut adalah fakta-fakta yang berkaitan yang dipetik dari Yahoo Sports.

(more…)

Tak Sangka Yek

December 4, 2009

Salam.

Pagi ini 9.10pagi hari Jumaat, aku berlari-lari anak dari stesen lrt Titiwangsa (di Pekeliling) menuju ke tempat kerja, di Jalan Ipoh (sebelah PWTC). Hujan masih lagi turun mendayu-dayu dari awal pagi tadi (3-4pagi). Malangnya apabila sampai masih tiada orang buka pejabat, aku pula tiada kunci pintu utama.

Aku menunggu di gerai sebelah. Duduk sambil menikmati hidangan nasi lemak 2 bungkus. Tanpa dipesan, Farok, tuan gerai, telah datang menghantar teh tarik aku. Jam sudah 9.40pagi, masih belum lagi ada sesiapa datang membuka pintu utama.

Ketika aku mengelamun depan akhbar The Star yang aku beli tadi, aku terdengar nada dering siulan yang sangat popular. Aku tercari-cari dari mana datangnya bunyi itu.

Nah! Dua meja di hadapan aku ada seorang lelaki India yang sedang melihat telefon bimbitnya. Dia lah yang menggunakan nada dering siulan itu.

Aku tersenyum sambil menyanyikan lagu mengikut nada dering itu:

“Hei! Kami lah penyamun di dalam negeri.. Kami menyamun, merompak dan mencuri…”

1Malaysia ke? :p

Calo~

Here He Comes!

December 1, 2009

Salam.

Lama gile aku tak update blog aku nih. huhuhu…. Kesibukan dengan pelbagai kerja di tempat baru menyebabkan aku tiada masa lebih ‘untuk dicuri 5 minit’ update blog :p hehehe.. Keje didahulukan, pencapaian diutamakan (porah!)

Ohye, lagipun sekarang aku sedang kemaskini sedikit demi sedikit laman web aku. InsyaAllah aku nak buat blog sendiri dalam domain aku tu jugak – www.kamalklique.com ^_^ hehehe… Promote beb.., promote….

Baik lah. Sudah beberapa hari aku tidur pukul 3 pagi. Ulser lagi, dapat migraine pulak tu. Mengantuk nih. Silap-silap nanti mental error lak =) hahaha… Harap-harap tak kena lah.

Btw, Disember sudah sampai T_T huhuhuhu…~ Selamat datang wahai Disember.

Calo~

Jobless

November 9, 2009

Salam.

Hari ini hari pertama aku duduk di rumah tanpa sebarang pekerjaan.

Dan juga hari terakhir aku duduk di rumah tanpa sebarang pekerjaan.

Jadi hari ini adalah hari pertama aku menggosok kemeja selepas sekian lama.

Dan bakal menjadi hari pertama memakai kasut hitam selepas sekian lama.

hahahahahahaha….

Calo~

Adeus BFNN

November 5, 2009

Salam.

  • Hari ini hari terakhir seorang Graphic Designer bertugas.
  • Hari ini hari terakhir di Barefoot & Nicholson (M) Sdn. Bhd.
  • Itu lah saya.
  • Hari ini akan ke Pulau Pinang selama 3 hari.
  • Hari Ahad kembali ke Kuala Lumpur untuk bengkel Capoeira pada hari Isnin.
  • Hari Selasa akan mula bekerja di syarikat baru.
  • Itu lah juga saya.
  • Sekian dari saya.

Calo~

November Is Here Already

November 2, 2009

Dear December..
We end up our mission with you,
No matter it were accomplished or not.

Dear January..
You are the beginning of the year,
I had a great start of new year, every year with you.

Dear February..
Some said you are the love month,
But i don’t believe it since you’ll be busy with me every year.

Dear March..
The joy in you are admired by everyone,
Although you’re not enjoying yourself.

Dear April..
I don’t know why my friends like you so much,
But I doubt you hate them for liking you that much.

Dear May..
My mom love you deeply,
So do I.

Dear June..
You’ve been working for the whole month,
I wonder what you’re up to?

Dear July..
You’re also the same with June,
Don’t know what both of you were up to?

Dear August..
Despite both of your sisters, you’ve been so free of time,
Maybe it was because you’re celebrating your independence day.

Dear September..
I don’t know what happened to you,
Sometimes you’re too noisy, sometimes you’re too quiet.

Dear October..
Perhaps you realize the end of the year is coming soon,
So please don’t try to spoil everything.

Dear November..
You’re here already,
You’re upcoming little brother will be the end of the beginning,
And will start all over again.

How Can I?

October 27, 2009

How
How can
How can I
How can I prove
How can I prove that
How can I prove that I
How can I prove that I like
How can I prove that I like her
How can I prove that I like her so
How can I prove that I like her so much?

In fact, she’s still don’t trust my sincere.., yet.

Burnt Toast

October 26, 2009

A beautiful story to ponder upon if everyone in this world learn to accept others mistakes and forgive each other life will move smoothly.

This is a nice story……Embracing Imperfection

A story by a girl.

“When I was a little girl, my mom liked to make breakfast food for dinner every now and then. And I remember one night in particular when she had made breakfast after a long, hard day at work.

On that evening so long ago, my mom placed a plate of eggs, sausage, and extremely burned toast in front of my dad. I remember waiting to see if anyone noticed!

Yet all my dad did was reach for his toast, smile at my mom, and ask me how my day was at school. I don’t remember what I told him that night, but I do remember Watching him smear butter and jelly on that toast and eat every bite!

When I got up from the table that evening, I remember hearing my mom apologize to my dad For burning the toast. And I’ll never forget what he said: ‘Baby, I love burned toast.’

Later that night, I went to kiss Daddy good night and I asked him if He really liked his toast burned. He wrapped me in his arms and said, ‘Debbie, your Momma put in a hard day at work today and she’s real tired. And besides-a little burnt toast never hurt anyone!’ You know, life is full of imperfect things…..and imperfect people. I’m not the best housekeeper or cook.’

What I’ve learned over the years is that learning to accept each other’s faults – and choosing to celebrate each other’s differences – is one of the most important keys to creating a healthy, growing, and lasting relationship.

And that’s my prayer for you today. That you will learn to take the good, the bad, and the ugly parts of your life and lay them at the feet of GOD. Because in the end, He’s the only One who will be able to give you a relationship where burnt toast isn’t a deal-breaker!

We could extend this to any relationship in fact – as understanding is the base of any relationship, be it a husband-wife or parent-child or friendship!! “

“Don’t put the key to your happiness in someone else’s pocket but into your own.” See through God’s eyes and feel through God’s heart And you will appreciate the value of every soul including yourself.