Archive for the ‘News’ Category

Tram-Like Buses

January 13, 2010

Salam.

Lama betul aku tak membebel kat blog sendiri ni. hahahaha… Penyakit malas awal tahun sudah merebak. Bahaya ni… wakakaka..~ Eh aku nak mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010 buat semua orang ^_^ woohoo..~

Ok, topik hangat berita hari ini:

KUALA LUMPUR: Penang and Johor Baru will be the first two cities in the peninsula to get underway the Transport Ministry’s tram-like transport system called the Bus Rapid Transit (BRT) line. Widely-used worldwide, the tram-like transport costs less to develop compared to Light Rail Transit.

Sumber: NST Online.

Aku baru je buat ‘kajian’ dari Google pasal mende tram. Mende alah ni ada pro dan kontra baik-buruknya. Lokasi cadangan kerajaan nak buat di Pulau Pinang dan Johor. Dari apa yang aku tengok dan baca, aku boleh beri pendapat murahan aku yang tak seberapa ni.

(more…)

Advertisements

Goodbye Geocities

October 25, 2009

So many memories fond with you. May you rest in peace. Will miss you so much T_T

Through My Window

October 23, 2009

Listen to Through My Window here.

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

p/s: Identiti tentang siapa yang menyanyikan lagu ini dan lain-lain maklumat, masih lagi dirahsiakan. Yang ada hanya sedikit info termasuk 3 gambar ‘kotak-kotak’ (1 contoh di atas lirik ini) dari laman web Everyone Connects. Tetapi Twitter mereka ada ada beritahu hari ini, pada 8 malam nanti rahsia akan terbongkar. Entah. Dari sejam pertama The Star keluarkan berita pasal ini beberapa hari lepas aku sudah tahu (sebab aku rajin baca berita online), sampai sekarang tidak banyak maklumat yang ada walaupun stesen-stesen radio lain sudah rancak pasang lagu ini. Harap-harap bila sudah terbongkar rahsia jangan pula sampai mengecewakan orang lain. Contoh: Rahsia terbongkar dengan ini hanyalah satu kempen promosi satu lagi social networking, atau 1Malaysia? hahaha..~ Mintak simpang jauh-jauh. Ohye, suara vokalis pun sama macam Sam dari Bunkface. hurrrmmm…? Tapi lagu ini amat best! ^_^

Malapetaka? Amaran?

October 1, 2009

Salam.

Baru-baru ini kita dikejutkan dengan kejadian taufan Ketsana yang melanda Manila dan sekitar kawasan utara Filipina. Disebabkan itu, ramai orang yang kehilangan tempat tinggal dan harta benda, malah lebih menyayatkan hati kehilangan orang-orang tersayang. Selain kerugian yang besar dialami, mereka juga terpaksa menghadapi cabaran getir untuk hari-hari berikutnya, andai terjadi lagi sebarang bencana alam menimpa. Bagaimanakah nanti mereka dapat berlindung? Bagaimanakah nanti mereka dapat mengatasi trauma ini?

(more…)

Hadiah Untuk 1Malaysia

September 1, 2009

Salam.

KUALA LUMPUR: The newly introduced RON 95 fuel is now priced at RM1.80 – five sen higher than the previous RM1.75.

Meanwhile, RON 97 is upgraded as a premium product and has gone up to RM2.05 from RM1.80.

Inilah salah satu permulaan hadiah untuk sokongan 1Malaysia – harga minyak naik. Memang dari 2 bulan lepas you-know-who sudah beritahu yang harga minyak akan dinaikkan, dan hendak atau tidak, kita sebagai rakyat terpaksa menurut kata pihak yang kita undi majoriti. Ini baru satu, belum lagi dikaji dari seluruh aspek dalam hidup yang akan kena tempiasnya. Biar aku tunjukkan beberapa lagi kenaikan yang mungkin / akan terlibat:

(more…)

Hek Eleh!

August 26, 2009

Salam.

KUALA LUMPUR: Malaysia said Tuesday a caning sentence handed to a Muslim model for drinking beer would be reviewed because it was “too harsh” and could damage the nation’s reputation.

Kartika Sari Dewi Shukarno, 32, was found guilty of drinking at a hotel nightclub and sentenced by a religious court last month, making her the first woman to face caning under Islamic law in Malaysia.

Sumber : NST Online.

(more…)

Control-versi?

August 19, 2009

Salam.

PUTRAJAYA: Stating your race on official forms will no longer be a requirement soon.

Deputy Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin said the Cabinet was studying the move to drop the column requiring a person to provide information on his race in official forms.

However, in some cases, the forms will still have this column particularly in relation to special privileges of the bumiputras.

The title for today’s post also can read either in BM as “Kontrol-besi” or in actual meaning as “Controversy”. Referring to the quote stated above, as I’m not trying to be a racist (and I am NOT), but I would like to hear any comments or opinions regarding on this matter.

Calo~

Belasungkawa

August 14, 2009

Penyanyi kumpulan nasyid Rabbani, Mohd Asri Ibrahim, meninggal dunia di Pusat Perubatan Pantai (PMC), Bangsar, di sini akibat sakit jantung, pagi semalam.

Pelakon dan pelawak veteran, Param Periaphanby, telah meninggal dunia pada pukul 6 pagi tadi akibat sakit jantung di Hospital Kuala Lumpur.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Salam takziah kepada kedua-dua keluarga Allahyarham Ustaz Asri dan mendiang Param. Semakin ramai Pergi Tak Kembali.

In Memory Of Abacaxi

July 23, 2009

In memory of Abacaxí (1985-2009)

Rest In Peace. EBC heart you.

Here Comes The ‘Heroes’

July 22, 2009

Robert Knepper, who played the villainous Theodore “T-Bag” Bagwell on Fox’s Prison Break, has been tapped as the new lead villain on NBC’s Heroes next season, according to The Hollywood Reporter.

In at least six episodes of the series’ fourth season, Knepper will play Samuel, a Jim Jones type – charismatic but evil, with a twisted sense of humor – who will veer into the lives of all heroes. The character had been referred to as “Carnival Barker” in the series breakdown released last month.

Source : Scifiwire online.

p/s: Here comes my ‘heroes’.. hahaha.. :p Now he’s in Heroes drama season 4.